17/2 …. Dreams don’t work unless you do _ Van Dag tot Dag ..

Vanmorgen vroeg : koud, ruiten van de auto waren bevroren er hing vorst in de lucht, MAAR het was windstil. Dus ben ik gaan roeien – kijk maar even naar m’n trainingsresultaat – en toen ik op ons roeivlotje stond realiseerde ik me wat:

Ooit leek me het dagelijks te kunnen roeien en een eigen roeibootje het einde. En eigenlijk hebben we dat samen (Marjanne en ik, anders was het niet echt gelukt) voor elkaar gerkegen. We hebben allebei een eigen skiff, en nog een single wherry. We hebben een eigen roeivlotje en de boten liggen er vlak naast. En we kunnen onze boten thuis beschut opbergen.

dreams-dont-workWe hebben één van onze “dromen” dus gerealiseerd. En wat is dat een luxe, het moet wel goed weer zijn in de zin van niet te veel wind, maar voor de rest prima.

Gisteren was echt een ‘off’-day, kon geen beslissing nemen wat ik graag wilde doen en roeien zat er niet in, terwijl ergometeren nou ook niet zo’n leuke optie was, zie mijn trainingsresultaten – het was niet geweldig.

Maar uiteindelijk ben ik buiten wat gaan opruimen, en zowaar was dar een zonnetje. Leuke foto’s van eerste crocussen etc en uiteindelijk heb ik lekker wat gewerkt buiten en dat voelde positief. Maar is dat nu mijn zingeving voor m’n lleven van nu???

Maar blijkbaar werkt zo’n zonnetje en het lekkere weer (koud, zon, windje, heldere lucht) positief – zou ik toch last hebben van de zgn winterdepressie?

Als ik dat zo naga, dat ga ik het bijna geloven.

Wat betreft beovenstaande spreuk kan ik best wel stellen dat ik daaraan best wel gewerkt heb. Uiterraard zijn er tegenvallers bij. Van roeien kan je niet leven zei mijn moeder, maar ik heb het wel gedaan als sportleider in Delft bij Laga en Proteus. 

Toen ik steeds meer genoeg kreeg van de Randstad ben ik inderdaad gaan verhuizen naar Friesland. Ik heb toen duidelijk gekozen voor een ander leven en koos er bewust voor in aanvang weer alleen te gaan wonen en leven.

Dus, ja als je een “droom” hebt, dan moet je er hard voor werken om die te realiseren en dan lukt dat ook. Ik heb nog wel wat dromen …… en die komen wel!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".