Van Dag to Dag …. 1/3

Allereerst moet ik kwijt dat ik weer eens geroeid heb hier op de Wijde Ee, zelfs met een zonnetje erbij.

Verder heb ik gisteren Indy gecoacht met een training van 5 intervallen van 1000 m – fantastisch hoor dat GPS metertje bij haar in de boot, zijn we niet meer afhankelijk van streepjes op de weg of langs de kant. Weliswaar met windje mee en stroom mee kan ze toch weer wat sneller roeien, dat gaat heel bemoedigend worden. En wat zou het toch leuk zijn als ze snel in het seizoen een wedstrijd zou winnen. Kijken ze meteen anders tegen haar aan bij Aegir denk ik, en dat zou ik graag willen en zij zelf denk ik ook. Behalve natuurlijk dat ze best graag wil blikken, is een blik ook meteen bij Aegir een upgrade van haar “status”. Nou ja afwachten maar.

Vandaag dus onverwacht thuis roeien en niet coachen omdat zij een studieopdracht af moet krijgen. Kan ik verder met al m’n klusjes (dat zijn er zo’n 17 voor vandaag – dat ga ik natuurlijk niet halen).

Afgelopen zaterdag weer even langs Wouter geweest voor mijn kleindochter Stella :

Ben erg benieuwd wat de keukenspecialist uit het dorp gaat ontwerpen voor onze keuken, en ik denk dat het erg duur gaat worden. Nog even afwachten.

Met  “onze installateur” erg aan het zoeken waar dat borrelen in de houtkachel nu vandaan komt. Door een forum meende ik dat een pomp met grotere capaciteit de oplossing zou zijn. Nu gaan we eerst alle radiatorknoppen voorzien van een volumeregelaar en ben ik bij het aanmaken van de houtkachel aan het meten wanneer de pomp aanslaat en wanneer de klep voor het retourwater opengaat.

maart 1, 2017

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".