Van Dag tot Dag …. 10/8

van veel opschrijven en regelmatig dat doen, komt niet veel. Blijkbaar te veel moeite of geen zin, dwz andere zaken geef ik dan voorrang want voor je het weet zit je een uur achter dat scherm en dat is zonde op deze tijd. op dit moment niet zo erg: het regent – kan dus buiten niets doen. Komt morgen of andere keer wel weer.

Waar ik wat over wilde schrijven is al een tijd geleden: het stemmen van turkse nederlanders op een turkse politicus. Eigenlijk heb ik daar wat moeite mee. Ik zou willen stellen wat doet ie man hier. En waarom willen die mensen zo nodig stemmen uitbrengen voor die politicus, hij heeft hier geen enkele invloed – stel je voor – en de mensen die hier wonen hebben geen enkel politiek belang bij die man daar. Het idee dat we met z’n allen op een duitse politicus gaan stemmen – kan niet.

Dan kom je vanzelf op die dubbele nationaliteiten, en daar heb ik eigenlijk geen uitgesproken mening over. Behalve dan m’n gevoel van het van twee walletjes willen eten. En ik vind dat dat niet kan.

augustus 10, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".