Van Dag tot Dag … 1/11

Eigenlijk mag ik die titel niet meer geven aan dit stukje gezien da datum van de vorige keer.

So What! 

Ben behoorlijk stom bezig geweest met roeien. Tot nu toe vrij vaak getraind om bij tempo 22 redelijk hard te gaan (zo’n 2:30/500 m of minder), m’n hartslag kwam daarbij altijd in de buurt van de 130. Onlangs m’n gemeten maximale hartslag is 150. Dus afgaande op m’n hartslag heb ik steeds intensief geroeid. Vorige training wilde ik op de terugweg bijkomen van het harde roeien van de heenweg (gedwongen door een iets te hard varende motorboot) en roeide ik voor het eerst in tijden in een Extensieve Duur Intensiteit, wat ik vooral tijdens maar ook na afloop merkte, m.n. aan de ademhaling.

Vandaag zeer bewust alleen maar extensief geroeid en nu ik naar huis terug fietste en nu ik thuis ben sidderen de efedrine’simg_5062 nog door m’n bloed. Goh wat voel ik me hier goed mij – straks zal er wel een terugslag komen. Maar dit is duidelijk: tot nu toe eigenlijk te hard willen roeien en trainen.

Zo kan ik straks de Hel wel weer aan.

november 1, 2016

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".