Van Dag tot Dag … 1/11

Afgelopen vrijdag weer eens een aanvaring gehad met het bestuur van Aegir. Voor mij was dat de druppel die de emmer deed overlopen en heb na afloop van het gesprek meteen mijn coachfiets meegenomen. En thuis gekomen bericht gestuurd dat het coachen voorlopig opgeschort is. Ik heb even geen zin meer in contact met het bestuur. Al wil ik de coaches en de meisjes niet in de steek laten. Ga dus nog wel door met trainingsschema en wat bij praten, en misschien nog wel een keertje meefietsen zonder op aegir te komen.

Verder gaat het leven natuurlijk gewoon door – het bestuur blijft dezelfde domme dingen doen, de overgebleven coaches blijven coachen en de roeisters blijven zo goed als het kan roeien. Er zal door mijn beslissing niet veel veranderen, zoiets denk je natuurlijk wel – maar het tegendeel gebeurt. Alleen ik zit met de grote verandering van het niet meer coachen en begeleiden van die groep, en dat vind ik nu heel erg zielig maar ook dat zal wel weer verdwijnen. Uit zo’n chaos komt misschien ook wel weer iets anders en hopelijk positiefs – daar blijf ik maar op hopen.

Afgelopen donderdag hebben de dames voor het eerst mijn circuitje gedaan en dat vonden ze toch wel zwaar, van sommigen stond ik versteld hoe weinig kracht ze hadden in de spieren en anderen weer niet. Het was leuk om ze bezig te zien en om de training te geven. Nu hopen dat het door kan gaan en een klein beetje effect heeft.CIMG2987

Wat er nu eigenlijk zou moeten veranderen in het geheel van het regelen en uitvoeren van het wedstrijdroeien bij zo’n studentenvereniging dat is mij nog eigenlijk een beetje duister. Hoewel ……

Als alle groeperingen een duidelijk plan voor ogen hebben wat betreft de trainingen en boten en dan de wedstrijden, kun je toch als bestuurder alles goed regelen – je moet minstens een maand vooruit kunnen kijken. En dan is er natuurlijk steeds weer communicatie nodig. Dus eigenlijk moet je elke week even een tijdstip vinden waarop je met de hoofdcoaches alle zaken snel doorloopt, ik moet er alleen niet aan denken dat je naast het coachen ook dat nog eens moet doen – weer een uurtje of 2 weg met  oh’en.

november 1, 2015

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".