Van Dag tot Dag … 13/10 22

Ooit was dit mijn trouwdag, maar dat is dus lang geleden.

Nu hebben we afgelopen zondag weer eens geluisterd naar jazz uit de periode voor WOII en dat was erg leuk. Zo leuk dat ik me bij die club een beetje ga aansluiten en wordt wellicht website moderator.  Daardoor zal ik wat meer bij jazz betrokken zijn en dat vind ik wel weer erg leuk. Lang geleden dat we naar een jazzconcert zijn geweest.

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, staande mensen en buitenshuis

Het concert vond plaats in het Heerenlogement in Harlingen in een entourage die daar prima bij past.

oktober 13, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".