Van Dag tot Dag ….. 13/10

In m’n hoofd weer verschrikkelijk bezig geweest met allerlei zaken om het roeien en coachen heen, precies wat ik niet wil. Dat komt omdat ik een heleboel gedachten heb meegekregen van de ploegpraat van gisteravond. Is wel nuttig allemaal, maar het brengt weer een hoop sores mee. In de trainingen kan ik er iets mee – maar dat kan ik dus voorloig nog niet goed met m’n knie.

Nou heb ik deze week al twee keer best redelijk ge-ergometerd en dat ging allemaal goed. Bovendien m’n circuitjes van deze week ook al 2 keer. Wat korte klusjes buiten.

Zo langzamerhand is m’n knie genezen voor ik naar de dokter en fysio moet.

Circuitje van mij bestaat uit met halter squat, achter m’n hoofd opdrukken, biceps curl, lattissimuspull achter m’n rug, situp en in ruglig benen strekken, schouders optrekken in hang, exo en endorotatie van m’n bovenarmen li en re en borstspieroef. Nou alles 10 x en dat 4 rondjes – nog 2 weken en dan ga ik naar 12 keer.

Nu maar weer eens roeien.

oktober 15, 2015

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".