Van Dag tot Dag ….. 14/5

Het valt dus toch niet mee om elke dag wat te schrijven, nu zit ik ook achter de pc en ben gewoon maar wat aan het schrijven.

Ik zou kunnen schrijven over mezelf, over het roeien wat ik niet gedaan heb vandaag. M’n stamboomonderzoek waar ik niet verder mee kom. Blijf maar hangen bij een voorouder in 1695 en kan geen vader of moeder vinden, noch te koppelen boers of zusters. Op ‘één of  andere manier zijn die akten onleesbaar, of onvindbaar oid.

Ik zou kunnen schrijven over waar ik niet blij mee ben, zoals het opgaan in Europa. Beslissingen verder naar Brussel brengen-terwijl daar zo’n enorme verspilling plaats vind. Ik vind dat we voorlopig de beslissingen hier moeten houden en regelgeving op elkaar moeten afstemmen, zonder een overrulende wet vanuit Brussel.

Ik wil zo dadelijk wat gaan klussen – het zijn echter zo veel kleine klussen, dat ik niet echt weet waar ik zal beginnen. Maar enerzijds heb ik er wel zin in, aan de andere kant blijft het knagen dat je met het zoeken naar de voorouders niet verder komt en dat ik graag wat losse eindjes wil vastknopen. Geduld moet ik hebben wat dat betreft. Nu heb ik al weer aardig wat woordjes neer gezet.

Ik ga maar eens wat doen – zit trouwens nog steeds met een stapel studieboeken in de gang waar ik zo gauw geen bestemming voor heb ?????

mei 14, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".