Van Dag Tot Dag … 16/2

zo kom ik al weer om de hoek kijken. Direct weer een D2D berichtje …

Gisterenmiddag weer flink wat hout gezaagd – vandaag zou ik met Siemen graag zijn 2 bomen die eruit moeten willen zagen. En dan vanmiddag klein maken.

De zaterdag zullen we wellicht overblijven in Rotterdam, in de camper (brrr koud) zodat ik zondagochtend kan mee roeien met de Maas4XL.

Deze week had ik gepland 3 keer te coachen, helaas Indy ziek en ook niet in staat te roeien, zou ook niet moeten. Eerst fatsoenlijk herstellen en dan kunnen we weer. Terwijl het net zo goed in stijgende lijn ging. Zo’n ziekte ’tje overkomt iedereen, ik ben ook een slachtoffer geweest. Dus vooruit …

Wat kan ik me verkneukelen over de foutjes die Tromp maakt, kunnen de populisten in Nederland en elders een voorbeeld aan nemen. Eens wat minder ‘brallen”.

 

februari 16, 2017

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".