Van Dag tot Dag …. 16/3 23

Pfff, wat een sof dat die boerenpartij zo groot is geworden en niet omdat ik tegen boeren en het boerenbedrijf ben. Ik heb tenslotte jaren als boerenknecht gewerkt,

Dat die de partij de grootste is geworden is alleen maar de danken aan die mensen die sowieso ergens tegen zijn. Het is dus een politieke partij van tegenstemmers geworden. Nou dat is enerzijds prettig als het roer om moet of zou moeten, alleen om zoiets heel plotseling te doen met een partij waar het grootste electoraat uit tegenstemmers bestaat, vind ik bijzonder onnadenkend. 

En dan gaat die partij natuurlijk weer aan z’n succes ten onder, er moeten vele nieuwe poppetjes komen om te besturen, moeten zich inwerken – krijgen een beter zicht op de politiek en gaan zich afscheiden etc. etc. 

En wat te denken van het stikstofbeleid – ik zeg meteen dat ik er te weinig van af weet, maar dat zullen al die tegenstemmers ook niet hebben – we gaan het straks alleen maar hebben over de stikstof en over het “boeren” en wat er allemaal aanhangt, dus echt beleid maken en uitvoeren zal wel weer verzanden in ontzettend geharrewar. Echt politiek.

maart 16, 2023

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".