Van Dag tot Dag …. 16/8

Moe ben ik, ten eerste van het roeien van gisteren en daardoor ook nog eens in een wat minder positieve stemming,

Moe ben ik van dat gedoe in de oekraïne – volgens mij kunnen de diverse militaire inlichtingendiensten alles op de weg en in de lucht via satellieten bekijken. Dus zou elke beweging van russen dan wel separatisten dan wel oekrainers bekeken kunnen worden en zouden ze dat “door kunnen geven” ? Waarom hebben we nog geen NAVO/UN vredesmissie /macht opgezet en staat die klaar aan de grens van …. weet ik veel.

Moe word ik van het gedoe van de isis, de islamieten-mohammedanen of hoe moet je ze nog noemen – mensen die een zgn bedachte godsdienst volgen en die de koran uitleggen zoals zij dat willen en dan maar schieten en ophitsen en ..

Moe word ik van het conflict in israel en palestina, in syrië, in iran irak en wat nog al niet meer.

Gelukkig heb ik weer een deel van de zolder af en wat opgeruimd, staat meteen wat beter :thuis-het-een-en-ander1

thuis-het-een-en-ander2

augustus 16, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".