Van Dag tot Dag … 19/6 20

Oudste zoon vandaag 43 geworden, dat heeft hij dan toch maar gehaald – maar ik ook, deze verjaardag zal ik nog meemaken – en meer hoop ik.

IK wordt zo langzamerhand spuugzat van het gepraat over het racisme in  de zin van “wat doet het met je”  en heb je het bespreekbaar gemaakt binnen je eigen kring. Ik geloof niet dat dat nu de weg is om veel van die verborgen ras (en andere) discriminerende uitspraken of handelingen bloot te leggen en te verbeteren. Zou ook niet direct weten hoe dan wel, maar de praatprogramma”s dragen daar niet aan bij. Zal toch wel veel dmv praatgroepen moeten, het je bewust worden van de verborgen discriminerende woorden/handelingen is al heel wat – maar er zal toch iets meer moeten zijn en komen. Al vrees ik dat het zoals al eerder gebeurd is: na een tijdje verwaterd het.

Dat er een anti-corona demonstratie zou komen vind ik wel helemaal het toppunt. Ik denk dat het wel duidelijk is dat veel mensen er nu zo langzamerhand tabak van hebben, neemt niet weg dat het toch nog steeds nodig is ons aan al die zaken te houden.

Door al de beperkende maatregelen is het bij ons in de buurt wel rustiger wat betreft de recreatie/toeristen, met name op het water. Terwijl daar nu juist veel ruimte ligt – moet je natuurlijk wel eerst een bootje huren/hebben. 

Nou veel heb ik niet toe te voegen aan dit relaas.

juni 19, 2020

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".