Van Dag tot Dag …. 19/5

ik word helemaal niet goed van het overdreven gedoe en aandacht voor het Europees parlement en z’n verkiezingen. De Nederlandse partijen hebben helemaal niets in te brengen en om coalities te vormen met andere landen cq zelfde partijen is zo’n enorme vervlakking van je standpunt – daar kan je je als burger dus helemaal niet in terug vinden. Ik ga dus ook niet stemmen daarvoor.

Prima als er gezamenlijke regelingen komen en vooral die waarbij enorme ongelijkheid tussen de landen bestaan : pensioengerechtigde leeftijd, salarissen vrachtrijders en ga zo maar door.

Veel prettiger vind ik het dat ik weer eens op zolder een steunbalk voor het dak heb kunnen vervangen. Het terras klaar is en gereed om over twee jaar te worden opgehoogd (!! kinders, hulp gevraagd).

Vrijdag as ga ik een maximaaltest doen op de fietsergometer als check up hoe gezond/conditie ik heb/ben – ben benieuwd wat ik zal presteren.

mei 19, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".