Van Dag Tot Dag …. 21/1/21

wat een leuke volgorde van getallen staat er in de titel, toch.

Wat een vreselijk gemor dat de Tweede Kamer absoluut wilde mee “beslissen” over de avondklok. De commentator ma afloop liet zich ontvallen dat het debat vooral voor het “politieke handje klap” was. Alleen maar zodat de politici zo nodig iets moesten zeggen werd er een debat gehouden, terwijl de maatregel goed onderbouwd was door de experts van het RIVM , dan moet je daar toch gewoon op afgaan en er geen slaatje uit slaan om het kabinet erbij te slepen en politiek handje klap te gaan spelen. En dan de maatregel zelf. Volgens mij zou men eens om  zich heen moeten kijken, de omringende landen. Het gaat natuurlijk alleen om ons land, maar dat weet het virus niet maar wel de verspreiders die misbruik zouden kunnen maken van verschillende avondklokken in België, en Duitsland vooral. Duitsland heeft dan geen klok maar weet op andere manieren de bewegingen (werk-woonplaats) te verminderen. Lokaal aanpassen en met de omringende landen op één lijn proberen te zitten.

Ik vind trouwens dat de regering eens op moet houden met die scholieren en mn studenten zielig te vinden. Jonge kinderen werden vroeger niet anders dan thuis opgevangen, wel is waar door hun moeder (meestal). Terwijl de huidige moeders nu moeten werken. Maar dat kinderen dan zielig zijn??? Dat we medegevoel moeten hebben met de studenten die nu alleen maar eens (thuis) moeten studeren en daardoor niet uit kunnen gaan. Oh wat is dat erg voor hun zieltjes. Het gaat om de studie, dat uitgaan het sociale aspect in dat deel van hun  leven zullen en kunnen ze later wel inhalen. Door het zich nu te moten ontzeggen worden ze heus niet minder dan wel slechter. Er worden waarschijnlijk nu heel wat minder kinderen gepest dan voor coronatijd.

Nou zo kan ie wel weer. Ik kan niet roeien, vind mezelf erg zielig want ik heb ook nog die doodgewone griep. Volgende D2D moet eerder.

 

 

 

 

 

januari 21, 2021

Tags: , ,
praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".