Van Dag tot Dag … 22/1

Ik heb de afgelopen week behalve zondag elke dag getraind. En ik voel me er goed bij, gaan we deze week dus weer proberen. Mede op advies van de psycholoog, die dat zo even tussen neus en lippen zei, als je je daardoor goed voelt dan moet je het maar zo vaak mogelijk doen. Nu had ik die middag ook gecoacht (indy) en dat speelt ook een rol – het is gewoon leuk om weer eens te coachen – gaan we morgenmiddag weer doen.

Afgelopen weekend weer naar Rotterdam geweest: Marjanne naar Lotte en ik later en naar de WAB waar ik geroeid heb. Prima watertje daar zowel vrijdag als zaterdag (toen waren er ook wat selectieploegen), ik ben zaterdag naar de overstapplaats geroeid en heb verder geroeid op de Rotte.

Ik hoef op dit moment niet zo veel van me af te schrijven. Erg bezig met plannen van klusjes, wat gewoon niet lekker loopt.

Vanmorgen een artikeltje gelezen over de digitale “coins” , daar moet ik toch iets meer van weten. Het zou een mogelijkheid zijn om banken te kunnen vermijden in het geheel van het betalingsverkeer.

januari 22, 2018

Tags: ,
praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".