Van Dag tot Dag …. 23/12

Hopeloze dagen – veel te veel wind en m’n knie die (niet veel), maar wel opspeelt en dat weerhoudt me om toch te gaan roeien. Dus ergometeren, en dat is zoooo vervelend.

Binnenkort word ik gelukkig aan de knie geopereerd,  artroscopie1 en kan ik gaan herstellen en trachten m’n vorige niveau van bewegelijkheid terug te krijgen. Al zal dat wel wat minder zijn dan voorheen. Heb een bijzonder leuke avond gehad met de nieuwe lichting Lichte Dames van Aegir en ik ben erg benieuwd naar hun prestaties. Ze zijn met z’n allen komen eten en hebben ons vooraf op de dag verrast met een grote bos bloemen. Helaas kon ik ze niet verrassen met mijn analyse van de NKIR, maar dat wisten ze al een beetje. Allemaal toch net iets te snel gestart en een enkeling in een veel te hoog tempo, tja en dat gebeurt er wat met je tijdens zo’n “gekke” wedstrijd. Het is goed dat ze het hebben ervaren, nu kijken of we ze met CIMG3047trainingswedstrijdjes zo ver kunnen krijgen dat ze hun hoofd niet meer gaan verliezen.

Het nieuwe houthok in inmiddels af, alleen als er veel wind staat én het regent dat worden de voorste stapeltjes hout toch weer erg nat. Bij een ander houthok heb ik er al een zeildoek voor gehangen, wat duidelijk wel helpt. Verder kan ik gaan vertellen over de zolder waar ik niet verder mee kom, de nas-server die ik niet geïnstalleerd krijg, ik zou graag nog een bijbaantje willen en dat lukt natuurlijk ook niet, ik ben erg slecht in het onderhouden van vriendschappen en verlies op die manier dus m’n enige twee vrienden die ik ooit had, maar … ik kan nog steeds roeien, dus ik leef nog.

december 23, 2015

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".