Van Dag tot Dag … 23/7

het vloog me gisteravond even aan : de ellende van de Gaza, van Syrië, van het ongeluk met het vliegtuig, de situatie in de Oekraïne en ga zo maar door. Je kan rouwen, verdriet hebben, boos worden en welke emoties je nog meer wil noemen. Het heeft allemaal geen zin want het gaat maar door , en  daar word ik zo moedeloos van. Op dat deel van mijn werkelijkheid heb ik totaal geen grip, moet ik dat dan nog mijn werkelijkheid noemen??  En als het nieuws en al die berichten nu eens wat gemanipuleerd worden door nieuwszenders en politici en andere media-gekke mannen en vrouwen?

Mijn wereld is klein, datgene waar ik grip op heb, waar ik invloed op kan uitoefenen. Als ik boos ben, wordt dat gehoord en soms wordt er naar gehandeld etc.

Die wereld van het “nieuws”, de kranten, tv etc is mijn wereld niet. Neemt niet weg dat ik zou kunnen rouwen, meeleven, boos zijn en vooral gefrustreerd raken; maar dat is geen zingeving voor mij.

juli 23, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".