Van Dag tot Dag …. 24/5

heerlijk geroeid vanmorgen en toen kwamen de vader van Marjanne met Jeanne. We kregen ook nog een donderbui met het overlopen van de dakgoot en jawel hoor dat kwam door de bladeren die erin lagen. Even eruit halen en het loopt weer goed door.

Gisteren een groot medisch sportonderzoek laten doen, meten van longinhoud, max fietstest, meting VO2max etc. Ik behoor met mijn conditie-uitslag tot de 10% beste van mijn leeftijdscategorie. Ik ben dus nog steeds een toproeier!!!

Afgelopen week me flink geërgerd aan de diverse spotjes en programma-onderdelen omtrent het Europees parlement. mensen wat wordt er geduwd daaraan en wat heeft het voor zin.

Trouwens blij dat de wereld draait door stopt voorlopig want de muziek daarin vind ik meestal om te huilen.

Ongetwijfeld heb ik nog meer ergernisjes, maar daar ga ik nu geen uiting aangeven. Ik wil ‘happy’ zijn/voelen – zie de wereld draait door –  wat een vervelend onderwerp om mee te besluiten en al die mensen die er zitten zijn alleen maar mediageil, verschrikkelijk eigenlijk.

Er heeft iemand zich als abonnee aangemeld op dit deel van de website – en nu weet ik niet wat ik moet doen?

mei 24, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".