Van Dag tot Dag … 27/5

prachtig dat gedoe na afloop van de uitslagen van het Europarlement, iedereen heeft ‘gewonnen’  , iedereen is de beste en niemand kan meer om ons heen.

Geweldig wat een onzin vind ik dat. Front National blijft gewoon een rotpartij,bovendien klein (25 %) en alleen maar bij dit soort verkiezingen en dat geldt voor alle partijen die zogenaamd gewonnen hebben. Walgelijk die blije gezichten bij het CDA.

En dan moeten ze nog een heel proces door om met elkaar fracties te vormen. Dat is nu zeker een reden om niet te stemmen, die ondoorzichtigheid van de partijen en waar ze voor staan en als er dan fracties worden geformeerd, wat blijft er dan nog hangen van alle wollige beloften.

Dat vind ik trouwens ook en nog steeds gelden voor de tweede en eerste kamer. Daar moet iets anders op te verzinnen zijn. Op internet maar eens zoeken naar discussie over het vormgeven van democratie.

Vanmorgen trouwens lekker kunnen roeien en dat voelt meteen goed en beter, niet meer die overall somberheid/depressie. Het weer en het zonnetje op dit moment helpen wel mee!!

mei 27, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".