Van Dag tot Dag ….. 29/7

het wordt tijd dat ik weer een regelmatig hier wat opschrijf:

vanmorgen toch geroeid ondanks dreigende en werkelijke teveel wind gelukkig beetje droog.

Al een paar keer klusjes aan de zolder gedaan, en dat is maar goed ook het project gaat nu al bijna 2e jaar in en is nog lang niet af. Tegelijk ben ik met m’n hoofd flink bezig met het coachen van 2 verschillende groepen – dus dat kan nog wel eens druk worden. Al moet ik mijn dames van vorig seizoen eigenlijk niet meer aansturen – verdomd jammer.

Bij dit berichtje moet ik natuurlijk een foto’tje zetten – even zoeken:

een appelboompje van Willem (broer Marjanne)

een appelboompje van Willem (broer Marjanne)

juli 29, 2015

Tags: , , , , , , ,
praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".