Van Dag Tot Dag … 3/11

zowaar ik schrijf weer eens wat, niet veel bijzonders. Alleen wat gezeur dat ik weer nergens toe kom en geen zin heb en met zo’n lang gezicht achter de pc zit. Had me ’s morgens in bed al voorgenomen wat ik zou doen, maar nee hoor: toen ik er uit was: niets gedaan (tot nu toe, 11:25) misschien later nog maar …

zo voel ik me

zo voel ik me

Ben inmiddels begonnen met 30 min lichttherapie om uit die winterdip te komen, maar geloof dat het niet veel helpt. Zal dat zo’n 14 dagen moeten volhouden, maar merk er nog niet veel van. Eigenlijk weet ik niet goed wat ik eraan moet doen, praten?, pillen?, verzuipen ! Klote !  

Gisteravond gekeken naar een oude serie via Netflix, dat kunnen we toch ontvangen bij ons. Via de chrome-browser en dan vanaf de laptop met chromecast naar de tv streamen. prima te doen. 

Terwijl ik met Indy nog moet beginnen met coachen en wedstrijdroeien, ben ik al met een plannetje bezig voor volgend seizoen met een eventuele lichte dames groep, te gek eigenlijk. Dan wil ik zorgen dat iedereen goed gecoacht blijft worden en niet afvalt in de zin van uitselecteren, maar op een ander niveau doorgaan. Dat moet ik eens gaan uitwerken, van missie naar doel en naar programma met voorwaarden en “eisen”.

november 3, 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".