Van Dag tot Dag … 3/12

beetje balen van de wind en van m’n knie – dat laatste blijft maar zeuren en loop er meer en meer “mank” door. Het is een gewenning want eigenlijk kan ik wel een beetje gewoon lopen, maar dan aangepast, niet zoals voorheen. En dan durf ik eigenlijk met zo’n knie niet echt te gaan roeien.

KCIMG3022lussen doen is één van de leukste dingen nu en gelukkig kan ik in m’n studeerkamer meer en meer bij de computers en alle pech gevCIMG3015allen die ik daarmee gehad heb. Nu gaan we eens proberen van de oude computers met zoveel mogelijk oude schijven een NAS te maken.

De zolder – als klusproject – blijft dan weer achter, maar wat geeft het, mag een meerjarenplan zijn.

Hier weet ik ook niet zo veel zinnigs te schrijven, en meestal deed ik zoiets ’s avonds – dan kwam er altijd wel wat inspiratie. Nu ben ik ’s avonds na het eten gewoon “uit”, meestal wat lezen en als vrij snel naar bed. Nou niet wat ik me heb voorgesteld als ik ouder word.
CIMG3013

december 3, 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".