Van Dag tot Dag …. 31/8

Afgelopen donderdag en vrijdag op de Bosbaan geweest om het roeien te zien van de WK. Prachtige organisatie, mooi en goed side-event. Zoiets had ik bij het roeien nog niet gezien en dat waren er meer die dat vonden. Gezellig om én met veel mensen bij te praten én het roeien te zien terwijl je makkelijk je koffie e.d. kon halen en drinken. Het roeien life volgen op grote schermen.

Heel leuk, minder leuk waren de beslissingen van de FISA-kamprechters om iets aan de ongelijkwaardigheid te doen die ontstond door de wind, maar vooral door de rondstroming. Het Baanvoordeel was er op vrijdag heel zichtbaar en ik heb begrepen gisteren en vandaag ook weer. Dat is niet best voor zo’n evenement. Het minder goed presteren van de nederlandse equipe kun je daar echter niet helemaal op terugvoeren. Jammer, zoiets had anders gekund.

Veel onverwachte ontmoetingen gehad, wat een evenement om die ontmoetingen erbij te hebben. Ik mag me gelukkig prijzen dat die mensen mij nog herkenden en ik hen, zoals Bart Breuk, Charlotte en Gijs en hun dochter Kloek (vaak aan heb gedacht, nooit in de gelegenheid geweest om ze op te zoeken – nu wel – ik herkende haar direct +++), Niels van der Zwan, Lex Grootenhuis – mijn oude coach, Adrie Klem – een oude Lagaaier van mijn eerste jaren aan de TH Delft, Martijn en Ans Rom Colthof, gelukkig en als bijna enoge van De Maas onze hele Maas PostPLoeg, Jan en Juut Bernard, Carel van der Driest – raadde me weer eens een andere route om te roeien in Friesland), Trui Visser – oud-Nautiliaanse, Henriette van der Dussen , Jan van Laarhoven – van Tubantia, vroeger Nereus, Jorg Santen – graag nog eens een KNRB-jeugdroeikamp met Wouter, en voorstander en verkoper van Douglas-skiffs die in niet lekker vind roeien, 2 jongens van de tijd van Delft wiens namen ik nu al weer vergeten ben, Marieke en PJ – over ander vorm van landtraining van lichte 8, interessant, nou en nog misschien wel een paar. Wianca van Dorp van de vrouwen8, een aantal Lagaaiers over de nieuwe toestroom, een Gyas dame – idem, ….

ik schrijf dit maar eens op want anders vergeet je zoiets weer en ik wil niet al te zeer op een altzheimer lijken.

 

Vrouwen acht tussen de middag training.

Vrouwen acht tussen de middag training.

augustus 31, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".