Van Dag Tot Dag … 5/9

vandaag ben ik “uit” – ik sta in een modus waarbij er niets uit m’n handen komt, noch uit m’n hoofd.

Blijkbaar doet al het gedoe van het coachen en vooral alles eromheen mij wel erg veel. Gelukkig vergoeden de dames die ik coach veel. Enthousiast, talentvol, zoals Ilonka laatst voorbij roeide in de douglas-skiff – prachtig, hartverwarmend. De nieuwe lichting die snel vorderingen maakt en wat moet dat worden.

Tegelijk m’n zorg over de uitzending naar Hannover, de BLIK-sters die wij ook nog moeten opvangen – waar halen we de tijd en vooral de mankracht vandaan, om nog maar te zwijgen van het bootprobleem. Het bestuur denkt daar wel makkelijk over : ze hebben hun best gedaan, en nu is het af en moeten wij het maar rooien. Dat gaat dus gewoon niet – en ik ben gek genoeg om niemand in de kou te laten staan.

Gelukkig heb ik straks een kort uitstapje naar Hannover waar de dames wellicht heel goed gaan roeien – misschien niet voor de medailles, maar wel voor hun eigen zeer goede race.

Daarnaast wordt Marjanne steeds fitter, prachtig.

_110

september 5, 2015

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".