Van Dag tot Dag … 7/12 20

Ik vind het eigenlijk niet te pruimen dat er FvD leden zijn die toch voor Baudet kiezen terwijl ze weten (en waarschijnlijk ook weet uit insiders informatie) dat hij zich zo denigrerend kan uitlaten over andere bevolkingsgroepen, discrimineert en geschiedenisfeiten manipuleert en naar eigen hand zet. Sinds onze toppopulist van de PVV die eigenlijk nooit iets echt zegt, maar alleen maar protesten roept in de vorm “dat kan toch niet in ons land” en dan zonder argumenten en mogelijke oplossingen. Baudet is net zo erg, ik vind dat die lui geboycot moeten worden. 

Nu ik wat ouder ben, niet meer mijn kinderen thuis heb, die vieren Sinterklaas met hun eigen gezin. Komt dat hele Sinterklaas circus een beetje afstandelijk op me af. Natuurlijk zullen er grootouders zijn die dat met hun kinderen en kleinkinderen vieren. Zoiets heb ik ook meegemaakt met mijn opa en oma (als kind). Maar nu ik zelf opa ben, leeft het veel minder. En dan nog helemaal in coronatijd.  

En dan de Kerst, wat toch iets meer heeft van het samen zouden moeten vieren, die Kerst heeft dan toch iets meer betekenis dan het kinderfeest van Sinterklaas. Gelukkig hebben we het met deze corona tijd wat anders geregeld en zien we onze kinderen over een maand verspreid. Dat maakt de Kerst periode dan toch tot een feestje waarbij het samenzijn belangrijk is.

december 7, 2020

Tags: , ,
praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".