zomaar even wat …

eerste keer dit blog invullen en meteen publiceren – vraag me tegelijk af wie dit leest en reageert:

ik heb bij mezelf hypothyreoïdie geconstateerd (???)  – ja ik weet het ben geen dokter, maar de huisarts wil nog niet toegeven dat het zo is, want eerst ngo een bloedtest over 3 weken: mijn TSH is al 2 keer gemeten en 4,1 en de vrij T4 was beide keren 12,6 – dit betekent een traag werkende schildklier.

Ik had en heb nog steeds een hele lijst met wat vage klachten en die kunnen vanuit dit patroon verklaard worden. Heb er zelf nog een temperatuur-testje gedaan en dat geeft ook aan dat het dit beeld kan zijn (een subklinische hypothyreoïdie). En wat kan mij het schelen, heb zelf maar medicijnen besteld en ga dat innemen – dan zullen we wel eens zien.

Dit in het kader van een veranderende patiënt-huisarts relatie.

Vanmorgen lekker kunnen roeien, nu waait het te hard. Dit is het moment om maar eens wat te gaan klussen: zevenblad verwijderen, balken in grote zolder vervangen, bosmaaier-draadjes vervangen en grasrandjes doen, venster badkamer verven, spijkers uit oude balken (dat ga ik eerst doen), straatje achter ophogen, raam in de hal aan buitenkant onkruidvrij maken, stofzuigen beneden en planten water geven (als het regent), terras voegen schoonmaken en betonzand erin!!

Nou een leuke lijst.

Vanavond uit eten met Daan, hij is vandaag 24 geworden.

mei 7, 2014

praatje maken ... ?

vertelt u het maar ...

... en geef gerust een reactie onder "Van dag tot dag ..".